|

Kom met ideeën voor Levend Landschap Lunteren!

Afgelopen jaren hebben inwoners van Lunteren mooie projecten uitgevoerd om hun eigen landschap aantrekkelijker te maken. Te denken valt aan de aanplant van bomen en struiken, onderzoek naar historische boerderijnamen en het oprichten van een zwerfafvalbrigade. De Commissie Buitengebied van de dorpsraad Lunteren wil graag opnieuw bewoners mobiliseren om nieuwe wensen en ideeën te verzamelen en uit te voeren. Hiervoor organiseert zij op woensdagavond 15 mei een inspirerende avond in het Westhoffhuis in Lunteren. Op deze avond kunt u ook genieten van het verhaal over de boeiende ontstaansgeschiedenis van het Lunterens landschap. De bijeenkomst begint om 20.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Inloop met koffie/thee is om 19.45 uur.

Bent u benieuwd naar projecten die eerder zijn uitgevoerd, heeft u nieuwe ideeën om het landschap van Lunteren aantrekkelijker te maken en wilt u hier ook graag aan bijdragen? Kom dan naar het Westhoffhuis aan de Dorpsstraat 28 in Lunteren. Iedereen uit Lunteren en omgeving is van harte welkom!

Levend Landschap Lunteren
In 2017 is Levend Landschap Lunteren gestart met een enthousiaste groep inwoners. Sindsdien zijn diverse projecten opgepakt en uitgevoerd door inwoners zelf. De laatste projecten zijn rond 2020 afgerond.

Op dit moment wordt gezocht naar nieuwe ideeën en inwoners die hier de schouders onder willen zetten. Doet u mee?

Kijk voor actuele informatie op slgelderland.nl/projecten/levend-landschap-lunteren.

Levend Landschap Lunteren wordt mogelijk gemaakt dankzij de gemeente Ede en de provincie Gelderland.

Deel dit bericht

Vergelijkbare berichten