Dorpsontwikkelingsplan: Lunteranen aan zet!

Tijdens de dorpsraadvergadering van maandag 20 januari jl. werden de aanwezigen nader geïnformeerd over o.a. het Dorpsontwikkelingsplan. Het Dorpsontwikkelingsplan (DOP) gaat over vijf belangrijke aandachtsgebieden:

1.      Buitengebied
2.      Natuur en recreatie
3.      Welzijn
4.      Wonen en duurzaamheid
5.      Opgroeien

Aan de hand van stellingen werden de meningen van de aanwezigen gepolst over de genoemde aandachtsgebieden. Hier vindt u de uitslag die een eerste indruk geeft van wat de Lunteraan belangrijk vindt.

De DOP-werkgroep is benieuwd naar de meningen van dorpsbewoners over deze aandachtsgebieden die met behulp van stellingen worden opgehaald. Tevens kunnen dorpsbewoners de DOP-werkgroep van ideeën en suggesties voorzien via het contactformulier. De ingevulde formulieren kunnen worden gemaild naar dorpsraad@lunteren.com.

Ook worden spreekuren georganiseerd op dinsdagen in het Westhoffhuis en donderdagen in De Schakel van 10.00 – 11.00 uur. 

De DOP-werkgroep bestaat uit de volgende personen: Els Lageweg (voorzitter), Marco van Voorst (secretaris), Jan van den Brink, Kees Donker, Jan Maarten Kattenbroek (domein Buitengebied), Peter Koster en Jannita Wolfswinkel (domein Natuur en recreatie), Simon Pattinasarany, Agnes Lagerweij, Henk Luchtmeijer (domein Welzijn), Henk Ouderdorp, Yvonne Kleefkens, Gert van Dalen (domein Wonen en duurzaamheid) en Annelies Hultink, Jos Kamperman, Gerrie Kelderman (domein Opgroeien).

2 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *